Onze 9 favoriete sieradenmerken uit de winkel | mode meid

2021-11-16 11:06:33 By : Ms. Sue Su

Wij bij Fashionchick houden van sieraden. Van onze eeuwige favoriet tot de nieuwkomer op de markt. Je kunt nooit genoeg sieraden hebben. We hebben onze negen favoriete sieradenmerken voor je op een rijtje gezet. Zo kom je nooit zonder inspiratie te zitten. 

Of je nu een team earparty bent of gewoon een praktisch horloge draagt; geen vrouw kan leven zonder sieraden. Vooral na het zien van onze favoriete sieradenmerken. Dit overzicht komt precies op het goede moment als je je standaard sieradenadres zat bent. 

We weten inmiddels dat iedereen van lijstjes houdt. Zeker aan het einde van het jaar. Daarom hebben we onze top negen favoriete sieradenmerken voor je op een rijtje gezet. En we moeten toegeven, die keuze was lang niet zo makkelijk...

Bij de Oh So HIP webshop shop je sieraden in allerlei verschillende stijlen. Van grote statement kettingen tot minimalistische oorbellen. Bij Oh So HIP vind je sieraden voor iedere vrouw. Naast hun eigen merk verkopen ze in hun webshop ook sieraden van andere merken. 

Bij sieradenmerk Paulie Pocket ben je aan het juiste adres voor opvallende oorbellen die je tegen jezelf zegt. Deze grote oorknopjes zijn groot, sprankelend en perfect voor de feestdagen. Dit merk krijgt extra bonuspunten omdat de sieraden van dit merk ook nog eens heel betaalbaar zijn. Wij zijn fan! 

Statement Kralen Oorbellen - Oranje

Pretty Paulie - Bruin Roze

Lacy Statement oorbellen - Beige

Lacy Statement oorbellen - Zwart

Enkele Druppels Oorbellen - Wit Beige

Enkele Druppels Oorbellen - Zwart

Het sieradenmerk Swarovski zal altijd een plekje in ons hart hebben. We houden tenslotte van de glanzende stenen. Of je nu gaat voor een sprankelend horloge of een knaller van een ring, je zult zeker opvallen. Iedereen kan wel een beetje glamour gebruiken, toch?

Ketting met hanger en kristal

Voor minimalistische sieraden ben je bij Pernille Corydon aan het juiste adres. Bij De Bijenkorf shop je mooie zilveren en gouden sieraden voor een scherpe prijs. Het Deense sieradenmerk straalt Scandinavische eenvoud uit. Perfect voor vrouwen met een klassieke kledingstijl. 

Bij ons nieuwe sieradenmerk The Fashion Label shop je hippe sieraden die rechtstreeks van Ibiza lijken te komen. Van schattige oorbellen met franjes tot gevlochten armbandjes. Wat vinden we zo leuk aan deze sieraden? Ze zijn zeer betaalbaar, waardoor je trendy sieraden kunt dragen ongeacht de dikte van je portemonnee. 

Michael Kors horloges vliegen als warme broodjes over de toonbank. Ze zijn er in alle soorten en maten, dus er is altijd een horloge dat perfect bij je past. Maar je steelt ook de show met oorbellen van Michael Kors. Door al die glimmende stenen zien ze je al in de verte aankomen. 

By Daisies is er voor alle vrouwen die van allerlei verschillende sieraden houden. Hier vind je hele subtiele oorbellen, maar ook statement kettingen die je tegen jezelf zegt. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal volgens de laatste trends. Kettingsieraden vind je er in overvloed. 

Quickjewels is al heel lang de favoriet van een redacteur. Bij deze webshop vind je immers sieraden van hoge kwaliteit. Zo shop je bijvoorbeeld de populaire Buddha to Buddha armbanden en ringen. Maar ook hun eigen sieradenmerk is het overwegen waard. 

Dit Nederlandse sieradenmerk staat sinds 2013 op onze favorietenlijst. Zinzi staat voor vrouwelijkheid en luxe en maakt betaalbare sieraden voor iedere vrouw. En ze bedoelen echt elke vrouw. Of je nu 16 of 66 bent, Zinzi-sieraden zien er op elke leeftijd goed uit. 

Fashionchick veiling: shop de mooiste items van celebrities

Deze designertassen raken nooit uit de mode

Welke stijl past het beste bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook 12x de mooiste leren jurken van de modewinkel. actueel? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en veel mode-inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een link. Als je erop klikt, ontvang je wekelijks Fashionchick-updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog eens.

12x de mooiste leren jurken uit de shop

De leggings zijn terug (en zo draag je ze)

Dit zijn de 5 sneakertrends van 2021

Dit is de betekenis achter power dameskleding

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en veel mode-inspiratie

Je bent er bijna... er is een e-mail verstuurd met een link. Als je erop klikt, ontvang je wekelijks Fashionchick-updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog eens.

Fashionchick verandert de manier waarop we mode winkelen. Zoek, vind, vergelijk en koop artikelen van honderden webshops op één plek.